Kom naar de zondagmiddaggezelligheid bij Dwarspop!

Op zondagmiddag 28 mei opent het festivalterrein zich vanaf 15:00 voor de afsluitende dag van Dwarspop 2023. En we hebben een middag vol plezier en vermaak voor jullie in petto!

 

Laat je smaakpapillen verwennen bij de foodtrucks, geniet van geweldige optredens op het Open Stage-podium en zorg ervoor dat de kinderen zich geen moment vervelen met allerlei leuke activiteiten. Kom gezellig langs, want de entree op zondag is de hele dag GRATIS! 🆓

 

Maar dat is nog niet alles! Vanaf 18:00 uur zal de U2 Tribute Band het podium laten knallen met hun geweldige optreden. Mis deze fantastische vertolking van U2-hits niet!

 

En als kers op de taart hebben we ’s avonds de legendarische 90’s Party in de tent! Dans de avond weg op de hits van 2 Brothers on the 4th Floor en T-Spoon en geniet van het foute uur met Q-Music! 🎶💃

 

Zorg ervoor dat je erbij bent en beleef een onvergetelijke zondag op Dwarspop 2023! Tag je vrienden en deel dit bericht om iedereen uit te nodigen voor deze geweldige dag vol plezier en muziek.

 

Tot ziens op 28 mei, vanaf 15:00 uur! 🎊🎸

 

#Dwarspop2023 #Zondagmiddag #GratisEntree #U2TributeBand #90sParty #Gezelligheid

Meer artikelen